Top 10 Beste Fidget Spinners om te kopen 2024

Last updated on januari 2nd, 2024 at 09:59 pm

De Fidget spinner is op dit moment erg populair. Er staan super lange rijen in winkels en ook in webshops zijn ze soms niet meer beschikbaar vanwege de grote vraag die er naar is. Na de Pokémon Go-rage zie je nu dat de Fidget spinner aan de beurt is. Deze hype is komen overwaaien vanuit de Verenigde Staten en het is duidelijk dat het Nederland ook heeft bereikt. Er zijn vele soorten spinners beschikbaar. In deze review zullen wij bespreken welke op dit moment in onze ogen tot de beste Fidget spinners behoren en sluiten af met een bonusgadget.

De Fidget spinner is ongeveer 20 jaar geleden uitgevonden door Catherine Hettinger, een mevrouw uit Florida die op het idee kwam doordat zij jonge jongens stenen zag gooien naar politieagenten in Israël. Zij vond dat er een manier moest zijn om deze jongeren af te leiden en hen iets te geven, zodat zij hun energie aan iets anders konden besteden. Het was de bedoeling om wereldvrede te stimuleren, maar zij kwam er naderhand achter dat de spinner toch wel erg kalmerend werkte. Zo wordt er beweerd dat de spinners helpen tegen concentratieproblemen, ADHD en stress. Of dit ook daadwerkelijk waar is, moet nog blijken.
 

Waar moet je op letten bij het kopen van een Fidget spinner?

 
Er zijn heel veel soorten Fidget spinners. Sommige spinners zijn groter, draaien sneller, hebben lichtjes, of zijn van een ander materiaal gemaakt. De meeste mensen vinden de draaiduur het belangrijkst. Er zijn een aantal spinners die langer dan 3 minuten draaien! Ook zien we dat de beste Fidget spinners keramische lagers bevatten, hierdoor gaat de draaiduur omhoog. De prijzen variëren sterk. Zo heb je een spinner voor 7 euro, maar ook voor 150 euro.

Het is niet zo dat je alleen maar kan friemelen aan de Fidget spinner. Nee, je kan er zeker ook trucjes mee doen. Dit zorgt voor nog meer speelplezier. Sommigen zijn er al heel behendig mee. In onderstaand filmpje worden een aantal trucjes laten zien.
 
 

 

De Top 10 beste Fidget spinners op dit moment

</p>
<style>

 

De basic Fidget spinner

 

Dit is de variant van de Fidget spinner die het meest populair is. De vorm is klassiek en eigenlijk kan je het nooit verkeerd doen als je deze spinner hebt. Het is een goed model om te testen, voordat je naar een betere versie upgrade. Ze draaien ongeveer 2 minuten.

 

Bekijk HIER de prijs en voorraad

 

 

De duo-spinner

fidget spinner

De naam zegt het al: duo-spinner. In tegenstelling tot de originele spinner heb je hier niet drie, maar twee uiteinden. Deze spinner heeft een gelaserd aluminium design met metalen lagers. De kwaliteit is dus zeer hoog. Zelf vinden we het een coole look hebben. Dus halen zou ik zeggen

 

Bekijk HIER de prijs en voorraad

 

 

Fidget spinner met LICHT

 

Voor degenen die een Fidget spinner willen hebben, maar toch nog graag iets extra's erbij zouden willen zien, is dit een perfecte optie. Het lijkt op een basic-versie, maar door middel van LED-licht ben je toch uniek. Tijdens het draaien, worden allerlei kleuren weergegeven. Ook van de duo-spinner heb je LED-versie.

 

fidget spinner

 

Bekijk HIER de basic met licht

 

Bekijk HIER de duo-spinner met licht

 

Tri-Black Fidget spinner

fidget spinner

De tri-black Fidget spinner heeft een geometrische vorm en weegt maar 30 gram. Volgens de maker kan het ongeveer 2.50 minuten draaien. Dit is al langer dan gemiddeld!

 

Bekijk HIER de prijs en voorraad

 

De koperen Spinner

 

Hier val je gegarandeerd mee op! Deze koperen spinner is van een ander niveau. Het moge duidelijk zijn dat de bouwkwaliteit en draaiduur beter is dan de 'normale' spinners. Dit zie je ook in de prijs. Bij aankoop wordt het geleverd in een bewaarblikje, zodat het goed wordt beschermd tegen beschadigingen. Je zou hiermee ongeveer een draaiduur van 3 minuten moeten halen.

 

Bekijk HIER de prijs en voorraad

 

 

De Premium Fidget Spinner

 

 

Deze versie is een in het oog springende spinner. Ook hier is de kwaliteit behoorlijk hoog. Met dit strakke design maak je indruk. Omdat het heel licht is, namelijk 0,1 kg en de afmetingen 80 x 80 x 10 mm zijn, is de draaiduur aanzienlijk. De spinner heeft een ergonomische, goed afgewerkte vorm. De producent zegt uitsluitend gebruik te maken van premium kwaliteit-lagers. Ook krijg je een mooie bewaardoos meegeleverd.

 

Bekijk HIER de prijs en voorraad

 

X-FORCE Fidget spinner

 

 

Deze spinner doet ons zelf denken aan een stuur van een schip. Eén ding is wel zeker, het draait sneller en vloeiender dan een schip. Het materiaal is van metaal en kent een opvallende vorm. Ben je niet tevreden, krijg je je geld terug.

 

Bekijk HIER de prijs en voorraad

 

Batman Fidget spinner

 

fidget spinner

Als je de strips hebt gelezen, de games gespeeld of de films hebt bekeken dan zal je bij deze spinner meteen denken aan de Batarang. Het is een van de vele wapens waar Batman over beschikt. We raden je echter niet aan deze Bat-Spinner op het hoofd van een super-schurk te gooien.

 

Bekijk HIER de prijs en voorraad

 

Glow in the Dark Fidget spinner

 

 

 

Als je ook in het donker wilt spelen, is dit de perfecte oplossing. Het heeft een heel vet effect als het in een donkere kamer ronddraait. Sommige mensen zeggen dat het lijkt alsof het zweeft!

 

Bekijk HIER de prijs en voorraad

 

Fidget Turbo spinner

 

 

 

Deze zwarte Fidget spinner bevat 6 kleine bolletjes. Heeft de producent met 'Turbo' bedoeld dat het supersnel en lang draait? Er is maar één manier om achter te komen.

 

Bekijk HIER de prijs en voorraad

 

Bonus: Fidget Cube

 

Er zijn niet alleen Fidget spinners, maar ook Fidget cubes waar je aan kan friemelen. Dit stukje speelgoed is van hoge kwaliteit, waarmee je nog lang plezier van zult hebben. De Fidget cube werkt in principe hetzelfde als de spinner, alleen heeft elke zijde een aparte toevoeging. Dit zijn de mogelijkheden:

• Flip (schakelen)

• Glide (glijden)

• Click (klikken)

• Spin (draaien)

• Roll (rollen)

• Breathe (ademhalen)

Ze zijn in meerdere kleuren en designs leverbaar. Dus keuze genoeg!

 

Bekijk HIER de prijs en voorraad

 

Dit waren ze dan: de top 10 beste Fidget spinners van 2024. Er is genoeg keuze en hopelijk zit er wat leuks voor je bij!

admin Auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.