Top 10 Beste Fidget Spinners om te kopen 2017

Last updated on september 14th, 2020 at 04:58 pm

De Fidget spinner is op dit moment erg populair. Er staan super lange rijen in winkels en ook in webshops zijn ze soms niet meer beschikbaar vanwege de grote vraag die er naar is. Na de Pokémon Go-rage zie je nu dat de Fidget spinner aan de beurt is. Deze hype is komen overwaaien vanuit de Verenigde Staten en het is duidelijk dat het Nederland ook heeft bereikt. Er zijn vele soorten spinners beschikbaar. In deze review zullen wij bespreken welke op dit moment in onze ogen tot de beste Fidget spinners behoren en sluiten af met een bonusgadget.

De Fidget spinner is ongeveer 20 jaar geleden uitgevonden door Catherine Hettinger, een mevrouw uit Florida die op het idee kwam doordat zij jonge jongens stenen zag gooien naar politieagenten in Israël. Zij vond dat er een manier moest zijn om deze jongeren af te leiden en hen iets te geven, zodat zij hun energie aan iets anders konden besteden. Het was de bedoeling om wereldvrede te stimuleren, maar zij kwam er naderhand achter dat de spinner toch wel erg kalmerend werkte. Zo wordt er beweerd dat de spinners helpen tegen concentratieproblemen, ADHD en stress. Of dit ook daadwerkelijk waar is, moet nog blijken.
 

Waar moet je op letten bij het kopen van een Fidget spinner?

 
Er zijn heel veel soorten Fidget spinners. Sommige spinners zijn groter, draaien sneller, hebben lichtjes, of zijn van een ander materiaal gemaakt. De meeste mensen vinden de draaiduur het belangrijkst. Er zijn een aantal spinners die langer dan 3 minuten draaien! Ook zien we dat de beste Fidget spinners keramische lagers bevatten, hierdoor gaat de draaiduur omhoog. De prijzen variëren sterk. Zo heb je een spinner voor 7 euro, maar ook voor 150 euro.

Het is niet zo dat je alleen maar kan friemelen aan de Fidget spinner. Nee, je kan er zeker ook trucjes mee doen. Dit zorgt voor nog meer speelplezier. Sommigen zijn er al heel behendig mee. In onderstaand filmpje worden een aantal trucjes laten zien.
 
 

 

De Top 10 beste Fidget spinners op dit moment