9 Goedkope Gadgets Onder 20 Euro kopen in 2024

Last updated on januari 2nd, 2024 at 09:57 pm

Kan je echt leuke goedkope gadgets vinden onder 20 euro? Jazeker, en deze lijst is daarvan het bewijs. Of het nu voor Vaderdag, Moederdag, kerst, sinterklaas of gewoon een cadeau voor een vriend of vriendin is, het kan allemaal. We hebben 9 gadgets voor je opgezocht waar je zeker wat aan hebt en je niet te veel geld zal kosten in 2024.

9 Goedkope Gadgets Onder 20 Euro kopen

1. Iphone 7, 7S hoesje TPU Nano Case anti-zwaartekracht

 

iphone nano case

 

Wij denken dat elke iPhone gebruiker er wel te maken mee heeft gehad. Je wilt het even ergens horizontaal neerzetten, omdat je zo goed naar het scherm kan kijken, handsfree wilt bellen, of navigeren zonder dat je wordt afgeleid. Normaal gesproken gaat dat erg lastig, want is simpelweg te instabiel. Met het iPhone 7, 7S nano hoesje is dit nu verleden tijd. De achterkant van het hoesje is zo ontwikkeld dat het aan bijna alles blijft plakken wat jij wilt.

Je zal vast wel denken: blijft het dan niet aan alles plakken? Nee, door de ingebouwde nano-techniek wordt bijvoorbeeld je tas of broekzak uitgezonderd. Daarnaast bevat het natuurlijk ook de hoofdfunctie van een hoesje, namelijk je telefoon beschermen als het valt of je het ergens tegenaan stoot. Hieronder vind je een filmpje waarin het nog duidelijker wordt.

 

Dit nano-beschermingshoesje is super handig en zeker het uitproberen waard! Misschien een leuk cadeau voor iemand die net een iPhone 7 of 7S heeft gekregen.

 

 Bekijk HIER de prijs en voorraad bij Bol.com

 

 

2. Anti Gravity NanoCase voor Samsung Galaxy S7 Edge

 

samsung nano case goedkope gadgets onder 20

 

Mocht jij nu geen iPhone, maar een Samsung Galaxy S7 (Edge) hebben en wil je ook zo een beschermhoesje, dan kan dat ook. Alles werkt exact hetzelfde alleen is het gemaakt voor de Galaxy S7 (Edge) in plaats van de iPhone. Het behoort zeker tot de goedkope cadeaus onder 20 euro. 

 

 Bekijk HIER de prijs en voorraad bij Bol.com

 

 

3. Telefoonhouder met ophangclip – Popsocket

 

popsocket

 

De Popsocket. Hoewel het in de Verenigde Staten al redelijk bekend is, blijf het in Nederland nog wat achter. Des te meer reden om één van de eersten te zijn die het in zijn of haar bezit heeft! Wat is de popsocket? Het heeft meerdere functies, maar het is kort gezegd een soort houdertje voor je smartphone.

Zo kan je ervoor zorgen dat je telefoon erop leunt en je bijvoorbeeld makkelijk filmpjes kan kijken. Maar zo kan je het ook gebruiken om beter grip te verkrijgen op je smartphone. Het ligt dan veel lekkerder in de hand. Of wat dacht je van het simpeler opbergen van je oordopjes. In plaats dat ze helemaal door de war zijn als je ze uit je broek haalt, zijn ze nu keurig aan de achterkant van je smartphone opgevouwen. In het filmpje hieronder worden nog een aantal handigheidjes uitgelegd

 

Vanwege de lage prijs en functionaliteiten is het een leuke en goedkope gadget waar je veel plezier van zult hebben.

 

 Bekijk HIER de prijs en voorraad bij Bol.com

 

 

4. Earhoox for Earbuds Sky Blue

 

Eindelijk is het er! De sporters onder ons zullen dit zeker waarderen. Heb jij ook dat als je gaat hardlopen of in ieder geval intensief beweegt en je luistert muziek via oordopjes, dat je de hele tijd bezig bent om ze weer terug in je oor te zetten? Je kan je niet meer focussen op de training, want je bent continue met die oordopjes in de weer, wat weer ten koste gaat van je resultaten.

Dit hoeft niet meer het geval te zijn. Met de Earhoox vallen je oordopjes nooit meer uit je oor. Zo kan je je richten op het hardlopen of andere intensieve bewegingen. Nooit meer die irritatie dat je ze steeds losser in je oor voelt zitten en uiteindelijk eruit vallen. De Earhoox is zo gemaakt dat het zich vormt naar je oor en dus precies in je oorschelp past. In onderstaand filmpje geven de ontwikkelaars meer informatie.

 

De Earhoox for Earbuds Sky BlueEen is super handige gadget die je een hoop irritatie voorkomt.

 

Bekijk HIER de prijs en voorraad bij Bol.com

 

Heb je een hond en zoek je handige hondengadgets? Bekijk ook 8 Hondenspeeltjes waar je hond van houdt

5. Mini Cooling Ventilator

 

mini usb ventilator

 

Deze gadget is voornamelijk in de zomer zeer gewild. Herken jij jezelf dat je het bloedheet hebt, omdat het een aantal dagen in het jaar 30 graden is in Nederland en jij op deze dag moet werken? Het raam openzetten heeft geen zin, want buiten is het soms nog warmer dan binnen. De airco doet het niet of je hebt geen airco, maar je wilt toch coole frisse lucht. In plaats van een grote ventilator die groot en zwaar is, bestaan er ook mini cooling ventilators.

Het voordeel hiervan is dat je ze via een usb met je computer kan verbinden. Hierdoor pakt het stroom via de laptop of computer. Daarnaast is het makkelijk te vervoeren, omdat ze zo klein zijn en weinig wegen. Zodra je een laptop of computer gebruikt voor je werkzaamheden, is deze mini cooling ventilator zeker geschikt. We kunnen wel stellen dat dit tot een van de betere goedkope gadgets onder de 20 euro behoort.

 

 Bekijk HIER de prijs en voorraad bij Bol.com

 

 

6. Funtime Bullsthit Button – Fopartikel

 

bullshit knop

 

Dit is een typische gadget om je vrienden eens in de maling te nemen. Stel je bent op een feestje en iemand vertelt een ongeloofwaardig verhaal. Je kan meerdere dingen doen. Of je lacht en doet alsof je het gelooft of je pakt deze Funtime Bullshit Button erbij en drukt erop. Vervolgens kan je vijf verschillende soorten uitspraken horen:

“Bullshit level 5”

“Bullshit detected, take precautions”

“Oh come on now, don’t give me that bullshit, that’s bullshit”

“(Bip)That was bullshit”

“Warning, warning, bullshit alert”

Dat zal ze leren! Wil jij lachen met je vrienden, dan is dit een leuke gadget om te hebben, maar ook een goedkoop cadeau om aan je vrienden of familieleden te geven.

 

Bekijk HIER de prijs en voorraad bij Bol.com

 

 

7. Luxe Laserpen Care Groen licht XXL

 

laserpen kopen

 

Als kind vond je het prachtig en de kans is groot dat je het op deze leeftijd nog steeds interessant vindt. De laserpen. Zo kan je van een grote afstand met de laserpen op allerlei objecten richten en trek je altijd de aandacht van andere mensen. Ga naar een luxe all-inclusive hotel en bijna elk kind heeft er één.

De laserpen kan ook op andere manieren van waarde zijn. Als je een presentatie moet geven op een powerpoint is het namelijk erg handig om bepaalde punten aan te wijzen met een laserpen. Of wat dacht je van speelgoed voor jouw kat of hond. Vooral katten zien het als een prooi en vinden het heerlijk om een laserstip te kunnen pakken. Je laat ze goed rennen en stuurt ze van links naar rechts. Naast het feit dat je kat plezier heeft, krijgt hij of zij ook wat lichamelijke beweging.

Zolang je maar niet in de ogen schijnt van personen of dieren is de laserpen een grappige gadget.

 

Bekijk HIER de prijs en voorraad bij Bol.com

 

 

8. Professionele LED Zaklantaarn 3800 Lumen Met Zoomfunctie

 

zaklantaarn gadget

 

De zaklantaarn is een typische gadget die je nodig hebt in situaties waarvan je achteraf gezien heel erg blij bent dat je het bij je hebt. Heb je een groot terrein wat je in de nacht moet controleren, laat je je hond in de late uurtjes uit op donkere plekken, of begeef je je in andere situaties waarbij je veel licht kan gebruiken? Wat dacht je van kamperen of boswandelingen waarbij het onverwachts snel donker wordt. Een zaklantaarn is nooit onnodig.

Deze professionele LED Zaklantaarn met 3800 lumen behoort tot de beste van zijn prijsklasse. Het licht is erg vel. We raden je dan ook aan om niet in de ogen te schijnen. Voornamelijk de zoomfunctie onderscheidt deze zaklantaarn met een normale. Het licht wordt gebundeld en zorgt ervoor dat je tot vrij ver kan schijnen (500 meter tot 1 kilometer). Ook bevat het een SOS-functie, wat je in noodgevallen echt wel nodig hebt. Over noodsituaties gesproken. De achterkant is van sterk materiaal waarmee gemakkelijk een ruit ingetikt kan worden. Het is niet voor niets dat agenten, bewakers en militairen gebruik maken van deze zaklantaarn. In dit filmpje krijg je een beeld van hoe deze LED Zaklantaarn werkt.

 

 Bekijk HIER de prijs en voorraad bij Bol.com

 

9. Monokijker 8 x 21 – Monoculair Verrekijker Mono

 

monokijker goedkope gadget

 

Of je nu een volgespotter bent of simpelweg dingen letterlijk van een afstandje wilt bekijken, dan komt een verrekijker van pas. Als je het combineert met de zaklantaarn, die is besproken in punt 8, ontstaat er een mooie synergie. Dit komt doordat het een zoom van 8x heeft en het licht van de zaklantaarn ook zo ver kan reiken.

Deze verrekijker heeft één lens en wordt daarom een monokijker genoemd. Ondanks dat het bekend staat als populaire vogelspottergadget is het ook voor talloze andere zaken te gebruiken. Door dat het de helft kleiner is dan een normale verrekijker weegt het minder zwaar en neemt het minder ruimte in beslag.

Ga je op een avontuurlijke vakantie, houd je van dieren spotten of ga je kamperen? Dan mag de monokijker zeker niet ontbreken. Ook als cadeau voor avonturiers is dit erg leuk om te geven.

 

Bekijk HIER de prijs en voorraad bij Bol.com

 

We hopen dat we je voldoende inspiratie hebben gegeven met deze 9 Goedkope Gadgets onder de 20 euro in 2024Succes met je aankoop

admin Auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.