Gaat Instagram Links In Berichten Op Instagram Betaald Maken?

Er gaat een gerucht rond dat je binnenkort kan betalen om een link de caption van jouw Instagrambericht te plaatsen. Een van de oudste beperkingen van Instagram is dat het geen link genereert wanneer je een URL in een bericht opneemt. In plaats daarvan wordt het als platte tekst weergegeven.

Dat zou in de toekomst kunnen veranderen, nu er een indicatie is van een mogelijk nieuw patent. De service voor het delen van foto’s en video’s overweegt om gebruikers toe te staan ​​URL’s in hun fotobijschriften te plaatsen.

Het werkt door een pop-upbericht te tonen waarin ze vragen of ze een link willen activeren die ze in hun bericht hebben toegevoegd voordat ze deze publiceren. Voor deze functie wordt echter 2 dollar in rekening gebracht.

Het patent, ingediend in 2016, onthult een mechanisme waarbij Instagram gebruikers ertoe aanzet om een ​​vergoeding te betalen om links in hun berichten te plaatsen wanneer het systeem vaststelt dat een reeks linktekst in het bijschrift is opgenomen.

Dit is bedoeld om te voorkomen dat adverteerders een product of dienst op het platform promoten door middel van fotobijschriften zonder voor de advertentie te betalen. Voor de algemene gebruikers vermelde Instagram dat het vrijelijk toestaan ​​om links aan hun berichten toe te voegen, kan leiden tot spamverspreiding.

null

null

Instagram merkte ook op dat de vergoeding voor betaalde links eenmalig kan zijn of kan variëren op basis van een aantal factoren, zoals het aantal volgers van de gebruiker of het aantal weergaven voor eerdere berichten. In het octrooidocument stond dat dit op bedrijven van toepassing zou kunnen zijn, maar dat individuele gebruikers helemaal niet hoeven te betalen. Maar zoals bij elk octrooi, komt dit misschien niet tot bloei.

Na navraag te hebben gedaan, kon een woordvoerder van het bedrijf bevestigen dat betaalde links niet snel zullen verschijnen in Instagramcaptions. “We hebben geen plannen om deze functionaliteit op Instagram te introduceren.”

Dus binnenkort zullen we het in ieder geval nog niet verwachten.

Zal jij de links in jouw Instagramberichten plaatsen?

Samenvatting
Titel van het artikel
Gaat Instagram Links In Berichten Op Instagram Betaald Maken?
Beschrijving
Moet je betalen om links in jouw intagramberichten te plaatsen?
Auteur

admin Auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.