Concentratie verbeteren? Met deze nieuwe gadget lukt dat direct!

Last updated on april 1st, 2020 at 10:02 pm

Hoe kan ik mijn concentratie verbeteren? Dit heb je je vast vaak afgevraagd. Dit kan met pillen of oefeningen bereikt, maar wat dacht je van speciale gadgets? Vergeet de Fidget spinner! Er zijn ook andere gadgets die je helpen om goed om te gaan met stress of verveling. In dit artikel lichten we de ‘ONO Roller’ uit. Een nieuwe gadget waarmee je je concentratie kan verbeteren en direct je stress vermindert.

De ONO Roller is op moment van schrijven nog in productie. De producenten maken gebruik van Kickstarter om genoeg financiële middelen te vinden om hun idee ten uitvoer te laten brengen. Kickstarter is een platform waar creatieve ontwerpers hun projecten kunnen voorleggen en zo door middel van crowdfunding genoeg geld kunnen ophalen om het product te financieren.

Wat is de ONO Roller?

Aan het begin van 2017 was iedereen in de ban van de nieuwe rage, Fidget Spinner. Winkels raakte binnen een dag uitverkocht en het was een erg populaire gadget. Ook wij hebben er nog een artikel over geschreven wat nu de beste Fidget Spinners waren om te kopen.

Van de Fidget Spinner werd beweerd dat het kinderen met een concentratieprobleem (bijvoorbeeld ADHD of ADDD) rustig kon houden en dat zij beter konden concentreren en focussen. Er is onderzoek naar gedaan en de uitkomsten zijn wisselend. Of het nu echt waar is of niet, dat laten we voor nu even in het midden.

Wel was de hype aanleiding voor andere ontwerpers om hier meer mee te gaan doen. Zo is onder andere de ONO Roller ontstaan. De makers wilden een andere gadget dan de Fidget Spinner ontwikkelen. De Fidget Spinner heeft toch het imago gekregen van speelgoed, omdat het door zoveel kinderen werd gebruikt. Volwassenen willen zich liever niet vertonen met zo een Fidget Spinner. Voor hen is de ONO Roller een perfecte uitkomst.

De ONO Roller ziet er professioneler uit en vermindert je stress met een hele simpele handbeweging. Door de moeiteloze handeling houd je jezelf bezig en ontspannen je hersenen. Het product kan beter werken dan andere hulpmiddeltjes, omdat het zo ongelooflijk bevredigend aanvoelt. De natuurlijke krullende beweging van je vingers maakt het beter dan de rest.

Wat is er anders?

De Fidget Spinner is groot geworden omdat er kennelijk veel behoefte was aan een apparaatje dat ervoor zorgt dat je je beter kan focussen. Iedereen heeft wel momenten dat je aan het friemelen bent aan iets, of dat je met je voet aan het tikken bent, op je nagels of misschien wel op je pen bijt.

Fidget Spinners hebben lang de markt gedomineerd, maar helaas werd het gezien als speelgoed en haakten volwassenen toch af. De ONO Roller is professioneler en zou je kunnen gebruiken, zonder dat het eruitziet dat je met speelgoed aan het spelen bent.

Hoe kan ik mijn concentratie verbeteren met de ONO Roller?

Zoals je op de foto’s kunt zien, lijkt het op een handknijper om oefeningen mee te doen, maar dat is het zeker niet. Het is de bedoeling dat je met je vingers een draaiende beweging maakt, zodat de ONO in je handpalm ronddraait. Dit zou een heerlijk ontspannend gevoel moeten geven. Doordat het zo een simpele handeling is, kan je het moeiteloos herhalen.

Wat zijn de voordelen van de ONO Roller?

De ONO Roller kent meerdere voordelen, waaronder het volgende:

 • In de allereerste plaats vermindert het stress en gaat het vermoeidhed tegen, wat perfect is voor als je wilt leren voor tentamens of bepaalde deadlines moet halen voor je werk.

 • Je concentratie verbeteren. Je gaat je veel beter focussen op bepaalde zaken. Dit kan een positieve invloed hebben op heel veel dingen. Met een goede focus en een betere concentratie bereik je veel meer!

 • Door de draaiende bewegingen die worden gemaakt, kan je het ook gebruiken als een massageroller. Verwen je partner of jezelf door met de ONO Roller over zijn of haar armen, benen of rug te gaan. Jouw spieren worden door de bewegingen losgemaakt.

 • Je handen worden sterker. Je traint onbewust je handen en voorarmen en zal op den duur merken dat je meer kracht krijgt.

 • Het levert plezier op. Het voelt goed om lekker met de gadget aan de slag te gaan en te gebruiken als je je verveelt.

 • Sommigen mensen gebruiken concentratie verhogende pillen. Dat is vanaf nu dan ook verleden tijd. Je hebt geen pillen meer nodig om je concentratie te kunnen verhogen.

Hoeveel verschillende soorten ONO Rollers zijn er?

Zoals we al eerder hebben aangegeven, zitten ze nu nog in de testfase. Wat we tot nu toe weten, is dat er 3 soorten kleuren beschikbaar komen bij de lancering. Dat wordt zwart, grijs en rose goud.

Hoe kan ik de ONO Roller kopen?

Omdat het nog in de productiefase is en er eerst voldoende geld moet worden verzameld via Kickstarter om het productieproces te kunnen financieren, zijn de prijzen ook anders.

Door het project te steunen, ontvang je bij het juiste bedrag een ONO Roller.

 • 1 Early Bird Roller is beschikbaar voor 15 euro.
 • 1 Standaard roller is beschikbaar voor 18 euro.
 • 2 Rollers zijn beschikbaar voor 33 euro.
 • 3 Rollers zijn beschikbaar voor 46 euro.
 • 5 Rollers zijn beschikbaar voor 72 euro.
 • 10 Rollers zijn beschikbaar 136 euro (je ontvangt nog wel een speciale verrassing).

Alle betalingen kunnen veilig worden gedaan door betalingsmethoden als Paypal, MasterCard en Visa.

Hoe lang gaat het duren voordat ik mijn exemplaar heb ontvangen?

De producenten hebben een tijdlijn opgesteld waarmee zij belangrijke ontwikkelingen hebben weergegeven. Zo is te zien dat in oktober de crowdfunding begint. In begin november zal er genoeg geld moeten worden opgehaald. Vervolgens start rond midden november de productie en zal het in december zo goed als af moeten zijn. In januari worden de rollers naar het distributiecentrum verscheept en zal vanaf daar rond midden januari de gadgets naar de allereerste kopers worden verstuurd.

Conclusie

De ONO Roller is een nieuwe gadget die ervoor zorgt dat je minder stress hebt, je concentratie wordt verhoogd en verbeterd, en je minder vermoeid zal zijn. Het is een concurrent van de Fidget Spinner, die voornamelijk is bedoeld voor kinderen. De ONO Roller richt zich meer op volwassenen. Wil je meer weten over dit project, lees hier meer.

admin Auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.