Anti-diefstal tas? Deze rugtas voorkomt ALTIJD diefstal!

Last updated on april 1st, 2020 at 09:59 pm

Voor reizigers is het misschien wel de grootste nachtmerrie die je kan hebben: je raakt bestolen op vakantie. Hier is wat aan te doen. Er is nu een speciale anti-diefstal tas speciaal voor vakantiegangers ontworpen die ervoor zorgt dat deze nachtmerrie geen werkelijkheid wordt.

Vakantieproblemen

 

anti-diefstal rugzak

 

Je leest het goed: er bestaat een tas waarmee je nooit meer bestolen kan worden. We hebben al eens gehoord van een anti-diefstal tas, waar we later meer over gaan vertellen, maar eerst bespreken we de tas die specifiek is gemaakt voor reizigers.

Kan je het je voorstellen dat je maanden van tevoren alles hebt uitgedacht: ik wil mijn paspoort meenemen, ik wil mijn portemonnee meenemen, ik wil mijn sleutels meenemen. Dit zijn allemaal belangrijke voorwerpen die je zeker niet kan missen.

Elke reiziger kent het wel. Reizen is leuk, maar je moet bepaalde dingen met je meedragen die je liever veilig opbergt. Je zou dan denken dat een tas deze goederen wel beschermt. Helaas, moeten we je vermelden dat niet elke tas zo is gevormd.

Je kan altijd slachtoffer worden van zakkenrollerij en dan ben je letterlijk ‘nog verder van huis’. Daar gaat je vakantie waar je hard voor hebt gespaard.

Anti-diefstal tas

Als je veel hebt gereisd, heb je vaak het idee gehad dat je altijd over je schouder moet kijken of je niks bent vergeten en je spullen veilig zijn, of dat je tas ineens openstaat en je bent gezakkenrold. Creatievelingen hebben hier een oplossing voor gevonden. Zij hebben een tas ontworpen die het nagenoeg onmogelijk maakt om jouw vakantiespullen uit weg te nemen.

Zelf hadden zij ook deze angsten en vonden dat er een verandering moest komen. Hoe zou het zijn om een tas te hebben waarvan je zeker weet dat alleen jij daar toegang tot hebt en geen dief? Na 5 maanden hard te hebben gewerkt, hebben ze de ‘Freedom Pack’ op de markt gezet.

De Freedom Pack is een tas in de vorm van een rugzak die je zodanig is ontwikkeld dat het perfect is voor reizigers die veel avontuurlijke reizen maken. Tijdens deze reizen, en dan denken we aan wereldreizen, draag je vaak veel spullen mee en kan je gemakkelijk worden bestolen. Daarnaast hebben grote tassen ook geen positieve invloed op jouw houding en kan dit ernstige rugklachten veroorzaken.

Kenmerken van de Freedom Pack: dé anti-diefstal rugtas voor reizigers

 

We laten je niet meer in spanning en presenteren je de kenmerken van de rugtas. Deze zijn als volgt:

 • De rugzak bestaat uit een ingebouwde buidel. Met deze buidel kan je enerzijds nog extra spulletjes in kwijt en anderzijds kan je de hele rugzak (nadat je het natuurlijk leeg hebt gemaakt) opvouwen en in de buidel plaatsen. Dit gaat je heel veel ruimte besparen!
 • Daarnaast is de rugzak voorzien van een reflecterende streep. Hiermee ben je altijd goed zichtbaar in de nachtelijke uren. Dit is ook erg handig als je bijvoorbeeld gaat kamperen.
 • Extra gesp: je kan de rugzak nu overal gemakkelijk aan vastmaken. Je hoeft de tas niet meer in je handen te houden als je het van je rug hebt afgehaald. Mensen die vaak reizen weten hoe handig dit is.
  Snel toegang tot je zakken. Deze zakken zijn zo ontworpen dat je zonder enige moeite je telefoon, paspoort of portemonnee kan pakken.
 • Speciale verborgen YKK rits. Met deze rits is het onmogelijk om de tas, zonder kennis van deze techniek, te openen. Het mooie hiervan is dat het water, en dus regen, buiten houdt, wat het een erg duurzame en vertrouwde tas maakt.
 • Een stevige waterfleszak. Omdat deze tas bedoeld is voor avonturiers en mensen die graag rondtrekken, is het belangrijk om altijd te beschikken over voldoende water om jezelf gehydrateerd te houden. Een extra waterfleszak is dan perfect.
 • Waterbestendig materiaal. De rugtas moet natuurlijk bestand zijn tegen verschillende soorten weertypen. Zowel in warme, als koude en natte periodes is het fijn dat je verzekerd bent van een goede tas die je spullen beschermt.
 • Kan makkelijk worden opgeborgen doordat je de tas kan blijven vouwen totdat er een klein pakketje overblijft. Reuze handig. Je kan het overal mee naartoe nemen doordat het de grootte heeft van een iPhone.

De Freedom Pack is een rugtas die eigenlijk elke reiziger wel zou moeten hebben. Het is heel erg functioneel en maakt diefstal enorm lastig. Bekijk meer over de rugtas!

Een andere anti-diefstal Rugzak?

 

bobby anti-diefstal rugtas                         bobby anti-diefstal rugtas

Dit is de Bobby anti-diefstal rugzak. In tegenstelling tot de Freedom Pack is deze niet specifiek geschikt voor reizigers. Iedereen zou deze rugtas kunnen en misschien wel moeten halen. Zoals je kunt zien, zijn ze veel anders gebouwd. Waar de Freedom Pack meer is bedoeld voor exotische weeromstandigheden, is Bobby gemaakt van polyester.

Bobby anti-diefstal rugtas is een tas die je dagelijks in de stad tegen zou moeten komen. Voornamelijk in de grote steden. Elke dag vinden er 400.000 zakkenrolincidenten wereldwijd plaats. Het enige wat je hiertegen kan doen om het zoveel mogelijk voorkomen, is door de juiste voorbereiden te treffen. Dit kan al door inderdaad na te denken over welke tas je koopt om belangrijke voorwerpen in te bewaren.

Een veilige tas is natuurlijk onontbeerlijk, maar deze rugzak biedt nog veel meer.

 • De rugtas is voorzien van materiaal dat waterafstotend is. Er komt geen druppel doorheen. In bijvoorbeeld ons koud, regenachtig landje is dit wel heel erg fijn.
 • Er is een geiïntegreerde USB-oplaadpoort aanwezig, zodat je bijvoorbeeld je smartphone kan opladen, terwijl het in je tas is!
 • Verder is de rugtas zo gemaakt dat het zorgt voor een gewichtsbalans. Je zal minder tot geen last van je rug krijgen.
 • Net als de Freedom Pack is ook hier een reflecterende streep aan de rugzak bevestigd. Dit is noodzakelijk als je je in donkere gebieden begeeft. In de nachturen ben je altijd zichtbaar.
 • Er is ook gedacht aan reizigers, de anti-diefstal rugzak heeft namelijk een band om het makkelijk aan een koffer vast te maken.
 • Ook deze rugzak bevat verborgen ritssluitingen en vakken zodat zakkenrollers geen kans krijgen om je spullen weg te nemen.
 • Mochten deze zakkenrollers je tas willen opensnijden of -knippen, zal ook dit heel stroef verlopen, want het is gemaakt van snijbestendig materiaal.
 • Speciale YKK-ritsen. Hierdoor wordt veiligheid naar een hoger niveau gebracht.
 • De rugzak is erg ruimtelijk. Er kunnen met gemak meerdere laptops in en dan houd je alsnog voldoende ruimte over voor andere spullen.

De Bobby anti-diefstal rugtas is een must- have als je veiligheid voorop stelt en het zakkenrollers nagenoeg onmogelijk wilt maken. Je spullen zijn veilig! Deze rugtassen beginnen steeds populairder te worden bij de grote massa. Mocht je interesse hebben, zou ik niet langer meer wachten.

 

Bekijk hier de prijs en voorraad bij Bol.com

 

Extra accessoire?

xtorm powerbank

De Bobby anti-diefstal rugzak heeft, zoals je hierboven kon lezen, een USB-aansluiting. Hiermee kan je makkelijk een tablet, of smartphone opladen, terwijl het veilig in je tas is. Echter, bij aankoop van de rugzak zelf ontvang je niet een powerbank om deze apparaten daadwerkelijk op te laden.

Veel kopers kochten ook meteen een powerbank erbij. Dit is een makkelijk mee te vervoeren batterij die je kan gebruiken om elektronica op te laden. Er zijn meerdere soorten,waarbij het aantal mAH aangeeft hoe sterk het is en hoe vaak je je smartphone zou kunnen opladen. Hoe meer mAH, hoe beter de batterij.

Wij hebben het makkelijk voor je gemaakt en een hele goede voor je gevonden. De Xtorm Powerbank Free XB102 – 15000mAh behoort tot een van de beste in zijn soort. Er zijn 3 USB-uitgangen, waardoor je ook de telefoon van een vriend of vriend op kan laden. Ideaal.

Daarnaast laadt het supersnel op en is het ook voorzien van een auto-stop. Je hoeft dus niet meer bang te zijn dat je telefoon wordt overladen.

Ook als je niet de anti-diefstal rugtas wilt hebben, is dit zeker een handige gadget om te hebben.

 

Bekijk hier de prijs en voorraad bij Bol.com

 

Conclusie

Ben je op zoek naar een rugtas waar je zonder dat je bang bent om bestolen te worden, dan is de Freedom Pack en Bobby anti-diefstal rugtas iets voor jou. De Freedom Pack is voornamelijk bedoeld voor reizigers die veel bewegen en Bobby draag je makkelijker in het dagelijks leven of bij een stedentrip. Om optimaal gebruik te maken van de USB-poort in de rugzak, kan je een powerbank erbij kopen en al je elektronica veilig opladen.

admin Auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.