8 Hondenspeeltjes waar je hond van houdt en je moet kopen

Last updated on april 2nd, 2020 at 08:53 pm

Heb jij een hond als huisdier? Dan wil je natuurlijk dat hij niks tekort komt. Een hond is je beste vriend en het is logisch dat hij lekker verwend mag worden. Zoals je misschien al weet heeft een hond ook een eigen wil en kent zo zijn voorkeuren. Sommige houden van actie en willen vaak naar buiten, anderen voelen zich binnen weer op hun gemak. Een goede relatie met je huisdier is heel belangrijk. Zo werken bijvoorbeeld hondenspelletjes erg goed. Om deze relatie te versterken hebben we 8 hondenspeeltjes opgesomd waar je hond van houdt.

 

8 Hondenspeeltjes waar je hond van houdt

1. Alcott Mariner opblaasbare hondenzwembad

 

hondenzwembad

 

Als je een hond hebt die houdt van zwemmen of lekker in het water zitten dan is dit een hondenzwembad een goed product om in huis te hebben. Over het algemeen houden honden van zwemmen, in tegenstelling tot in bad gaan (helaas). Een hondenzwembad is uitermate geschikt voor mensen met een tuin. Mocht je helaas niet deze luxe hebben, dan zou je kunnen overwegen om een hondenzwembadparty te organiseren, waar alle honden van de buurt lekker in kunnen spetteren en spelen. Vooral in de zomer is dit ideaal. Op deze manier kunnen ze op spelende wijs afkoelen.

Minpunten

Gebruikers hebben geen nadelen ervaren.

Pluspunten

+ De Alcott Mariner opblaasbare hondenzwembad is gemaakt van dik PVC-materiaal. Hierdoor is het bestand tegen scherpe poten en nagels van de honden. Daarnaast is het formaat uitstekend. Met een omvang van 122x122x40,5 cm past elke hond erin.

Op moment van schrijven is het hartje zomer en is een zwembad voor honden ideaal. Het feit dat er geen minpunten zijn weergegeven geeft al aan dat de Alcott Mariner opblaasbare hondenzwembad alles doet wat het belooft.

 

Bekijk HIER de prijs en voorraad bij Bol.com

 

 

2. Tractive GPS tracker systeem voor honden

 

Misschien wel één van de grootste angsten voor hondeneigenaren: je hond kwijtraken. Vooral de jonge honden zijn hier nog gevoelig voor. Stel je voor, je maakt een ommetje om je hond uit te laten. Je denkt hem wel te kunnen vertrouwen, ontkoppelt zijn hondenlijn en laat hem loslopen. Even let je niet op en weg is je hond. Nadat je uitvoerig hebt gezocht, kan je hem nergens vinden. Wat nu? Om te voorkomen dat je je hond kwijtraakt, is er een Tractive GPS tracker op de markt gekomen. Dit kleine apparaatje bevestig aan de halsband en door middel van GPS signalen is de locatie van je hond zichtbaar op een speciale Tracktive app of website. Je kunt je hond weer makkelijk terugvinden.

Minputen

Doordat er gebruik wordt gemaakt van een bepaalde infrastructuur om je hond continue in de gaten te houden, komen er maandelijkse service kosten van ongeveer €3,75 bij kijken. Dit kan wel elk moment worden stopgezet. Het design had iets fraaier gekund. Voor katten is het net iets te groot.

Pluspunten

+ Met de Tracktive GPS tracker kan je instellen dat je een melding krijgt als jouw hond het terrein verlaat of te ver van je vandaan is. Een ander voordeel is dat de tracker zich niet beperkt tot Nederland, maar je ook in andere landen eenvoudig je hond in de gaten kan houden. Dit is dus erg handig als je op vakantie bent. Ook is het via de website en app mogelijk om real-time informatie te verkrijgen over de locatie van jouw hond. Zo heb jij totale controle. De tracker is voorzien van verlichting, waardoor je hond in het donker goed zichtbaar is.

De Tracktive GPS tracker is een hondenspeeltje waarmee je jouw hond zonder zorgen kan uitlaten. Maar ook op vakantie is het reuze handig om te weten waar je hond zich bevindt. De omgeving is ook voor hem nieuw en kan makkelijk verdwalen. Kortom, je hoeft nooit meer ongerust te zijn.

 

Bekijk HIER de prijs en voorraad bij Bol.com

 

 

3. DisQounts GoPro Hondenharnas

 

Ben jij ook altijd al benieuwd hoe jouw hond de wereld ervaart, vanuit welke hoek hij alles ziet? Met een hondenharnas waar een GoPro aan kan worden gekoppeld, is dit mogelijk. Je zult verbaasd zijn hoe de dag van jouw hond eruit ziet en wat hij allemaal uitspookt. De GoPro is sinds een aantal jaar echt populair en wordt vaak gebruikt om prachtige reis- of actievideo’s te schieten. Je hebt dit soort filmpjes vast wel op Youtube voorbij zien komen. Met het DisQounts GoPro Hondenharnas kunnen ook de hondenavonturen makkelijk worden vastgelegd. Dit is natuurlijk perfect voor hobbyisten. Er kan zowel op de rug als op de borst van de hond een camera worden geplaatst. Een tip is om met je hond de bossen in te gaan of lekker met je hond op strand. Het levert prachtige beelden op. ER zijn meerder maten beschikbaar, dus ook het is ook perfect geschikt voor grote honden. 

Minpunten

Dit hondenharnas is geschikt voor honden van 7 tot en met 54 kg. Dit houdt in dat hele kleine hondjes net buiten de boot vallen.

Pluspunten

+ Het materiaal is heel stevig en zodoende van goede kwaliteit. Ook is het hondenharnas beschermd tegen modder. Jouw hond kan lekker zijn gang gaan. Door het design is het na afloop makkelijk om het hondenharnas te wassen.

Het DisQounts GoPro Hondenharnas perfect om ‘dogcam’ filmpjes te maken en is een leuke gadget voor honden. Bekijk de wereld door jouw hond zijn ogen!

 

Bekijk HIER de prijs en voorraad bij Bol.com

 

 

4. Hondenhalsband LED lichtgevend

 

Elke hond houdt ervan om uitgelaten te worden. Samen met zijn baasje op pad. Korte sprintjes trekken, snuffelen aan alles wat hij tegenkomt en hier en daar een plasje doen. Je hebt het vast wel gemerkt. Een gemiddelde hond met ongeveer 3 à 4 keer per dag worden uitgelaten en het liefst zo veel mogelijk verspreid over de dag.

In de zomermaanden is dit niet echt een probleem. De temperatuur is aangenaam en de het blijft tot laat licht. In de winter is het een heel ander verhaal. Het is koud en het wordt al vroeg donker. Toch wil je je hond ook dan uitlaten. Als hij aangelijnd is, zal dit beperkte zicht niet zo erg zijn, maar soms gun je je hond ook zijn vrijheid en laat hem loslopen. Om je hond niet uit het oog te verliezen en altijd in de gaten kan houden in donkere periodes is een lichtgevende hondenhalsband ontwikkeld.

Minpunten

Deze lichtgevende hondenhalsband kan worden versteld afhankelijk van de grootte van jouw hond. Het verstellen is beperkt tot een nekomvang van 39 tot 48cm. Hierdoor is het wel geschikt voor de meeste honden, maar er zijn natuurlijk uitzonderingen.

Pluspunten

+ Een loslopende hond op donkere dagen kan nu zorgeloos. De halsband beschikt over meerdere lichtgevende opties. Zo kan je inschakelen dat het licht snel blijft knipperen, het langzaam knippert, of continue aan blijft staan.

De lichtgevende hondenhalsband is een must voor elk baasje dat zijn hond in de avonduren vrij wil laten lopen.

 

Bekijk HIER de prijs en voorraad bij Bol.com

 

 

5. Petsafe Eatwell Automatische voerbak voor vijf maaltijden

 

hondenvoerbak

 

Huisdieren zijn net als mensen, ieder dier heeft zijn eigen voedselvoorkeur. De ene hond houdt van veel in één keer, de ander eet kleine porties. Sommige zijn op dieet en weer andere zijn allergisch voor bepaalde voedingsmiddelen en hebben een aangepast voedingsschema nodig. Om dit makkelijk te reguleren is er een Petsafe Eatwell automatische voerbak. Hiermee kunnen 5 eetbakjes worden gevuld en deze worden met behulp van een timer verwisseld. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om je hond te kunnen voeren, stel je van te voren in hoeveel eten hij zou moeten krijgen en wanneer. Zo heeft hij altijd toegang tot zijn voedsel, ook als je er niet bent.

Minpunten

Elk bakje bevat maximaal 230 gram droogvoer. Voor de meeste honden zal dit geen probleem zijn, maar je hebt altijd grote eters er tussen zitten. Ook zijn er geen batterijen meegeleverd.

Pluspunten

+ Als jouw hond medicijnen nodig heeft dan is dan makkelijk instelbaar. Je hoeft niet altijd thuis te zijn om je hond te kunnen voeren. Erg handig als je een paar dagen weg bent. De tijden zijn makkelijk in te tellen. Het apparaat is overigens erg stevig en kent een goede lage prijs.

Met de Petsafe Eatwell Automatische voerbak voor vijf maaltijden kan je je wat tijd besparen, door ruim van tevoren de voeding van jouw hond te regelen. Dit is zeker een zeer handig hondenspeeltje.

 

Bekijk HIER de prijs en voorraad bij Bol.com

 

 

6. Frolicat Dart – Laserspeelgoed – Hondenspeeltjes

 

Eén ding kunnen hondeneigenaren denk ik wel beamen. Honden zijn dol op lasers. Zij ervaren de laser als een prooi en hierdoor wordt hun jagersinstinct getriggerd. Doordat zij de laserstip willen pakken, zijn ze in beweging, hetgeen weer een positief effect heeft op hun lichaamsgewicht. Als je jouw hond verwend en hij net iets te zwaar is, kan hij wel wat lichaamsbeweging gebruiken. Natuurlijk is het plezierig om zelf door middel van een laserpen met je hond te spelen, maar het kan ook anders. De Frolicat Dart kan middels een automatisch ronddraaiende laser jouw hond overal naartoe laten rennen. Je zet het apparaat neer, doet het aan en de hond is wel even zoet.

Minpunten

Het roteren gaat gepaard met wat geluid. Dit kan een beetje hard zijn.

Pluspunten

+ Het is mogelijk om meerdere snelheden en draaicombinaties in te stellen. De laser heeft een draaicirkel van 360 graden en is voorzien van een timer. Jouw hond kan zich goed uitleven. Het ontwerp is fraai.

De Frolicat Dart is leuk hondenspeelgoed en werkt naar behoren. Als je hond wat beweging kan gebruiken of hij vindt het fantastisch om achter een laser aan te gaan, is de Frolicat Dart een aanrader.

 

Bekijk HIER de prijs en voorraad bij Bol.com

 

 

7. Rubberen massagebal voor tanden

 

massagebal

 

Honden houden net als wij van lekker eten. Om ons gebit schoon te houden en gaatjes te voorkomen, poetsen wij onze tanden. Dit zou ook bij honden moeten gebeuren. Nu blijkt dat het een vrij lastig karwei is om dit voor elkaar te krijgen. Als je hond er geen zin in hebt, dan ben je er nog wel een tijdje mee bezig. Er is niet echt een vervanging voor het poetsen van de tanden van jouw hond, maar er is wel een speeltje die er aardig bij in de buurt komt. De rubberen massagebal. Naast het feit dat het goed is voor zijn tandvlees, ziet hij het ook als een geinig speeltje, waar hij zeker plezier van zal hebben. 

Minpunten

Gebruikers hebben geen minpunten ervaren.

Pluspunten

+ Dit is een top hondenspeeltje. Zodra jouw hond op de bal begint te kauwen wordt zijn tandvlees gemasseerd. De hond vindt dit heerlijk. Ook wordt hiermee tandsteen en tandplak voorkomen. De massagebal bevat een mintsmaak, waardoor jouw hond een frisse adem krijgt. Kopers van dit product vinden dat de kwaliteit uitstekend is. Vaak bijten hun hond veel spullen kapot. Deze massagebal is niet stuk te krijgen. Een tip is dat zij lekkere snacks in de bal doen. De hond vindt dit heerlijk en probeert het op te eten. Tegelijkertijd poetst hij vanzelf zijn tanden.

De rubberen massagebal is al snel een geliefd product. Naast het speelplezier wat jouw hond ervan zal hebben, is het ook super functioneel. Het staat op nummer 1 van de top 10 bestverkochte hondenballen.

 

Bekijk HIER de prijs en voorraad bij Bol.com

 

 

8. Tractive Motion – Health & Activity tracker voor huisdieren

 

Sommige honden zijn erg actief, terwijl andere weer lui zijn. Dit heeft natuurlijk invloed op de fysieke gesteldheid van zo’n hond. Elke hond moet voldoende beweging hebben. Meer dan de helft van de honden uit Europa is te zwaar. Als je op je werk bent, heb je geen flauw idee hoeveel jouw hond daadwerkelijk beweegt en of dit genoeg is. Met de Tractive Motion – Health & Activity tracker kan je exact bijhouden hoe actief jouw hond is.

Minpunten

De batterijduur is ruim een week. Dit hoeft niet per se een nadeel te zijn. Een langere batterijduur is altijd wenselijk.

Pluspunten

+ Deze Tractive Motion kan worden verbonden met je smartphone, zowel Android als IOS. Via een app krijg je inzicht in de dagelijkse bezigheden van jouw hond. Er wordt met statistieken aangegeven hoe hij zich voortbeweegt. Ook wordt gemeten hoe hoog zijn temperatuur is en welk effect zonlicht heeft. Het apparaatje is erg licht, namelijk 7 gram. De hond heeft amper door dat hij het om zijn nek heeft. Daarnaast is het erg handig dat de tracker waterproof is.

De Tractive Motion is perfect om het activiteitenniveau van jouw hond bij te houden. Door de verzamelde data wordt er aangegeven of hij meer of minder beweging nodig heeft. Kortom, een goed hondenspeeltje als je wilt dat je hond gezond blijft.

 

Bekijk HIER de prijs en voorraad bij Bol.com

 

Wil jij wat leuks halen voor jouw hond? Tussen dit lijstje met hondenspeeltjes zit zeker wat tussen!

admin Auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.